H I N N A S T O 

KLASSINEN HIERONTA 

Ajat ovat hoitoaikoja. Hoitoaikoihin sisältyy alkukartoitus, hieronta sekä jatkohoito-ohjeistus. Hoitosuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti Sinun toiveitasi huomioon ottaen.

Tarpeen mukaan hierontaan voidaan yhdistää myös erilaisia tehokkaita venytyksiä, kylmä- tai lämpöhoitoa.

Klassinen hieronta (45min)

43€

Klassinen hieronta (60min)

47€

Klassinen hieronta (75min)

57€

Klassinen hieronta (90min)

65€

Klassinen hieronta (120min)

85€


KASVOHOIDOT


Kasvohoidoissamme käytetään vain laadukasta luonnonkosmetiikkaa, ja hoidot sopivat eri ihotyypeille. 

(Kaikkiin hintoihin sisältyy alv. 24%)


Gua sha -kasvohoito (60min)

Tämä hoito kiinteyttää, siloittaa juonteita ja kirkastaa ihoa luonnollisesti. Hoito supistaa ihohuokosia ja hillitsee ihon liiallista kiiltämistä. Gua shaamalla voidaan edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, minkä ansiosta ihon uusiutuminen nopeutuu.

Hoidossa käsitellään kasvot, dekoltee, niskat ja pää sekä purentalihakset käyttäen erilaisia gua sha -välineitä.

60


Itämainen kasvojen gua sha -hoito (60min)

Tämä hoito mm. edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisin keinoin, mikä nopeuttaa ihon uusiutumista. Hoito myös kiinteyttää ihoa, siloittaa juonteita ja tuo kasvojen piirteet kauniimmin esille. 

Hoidossa käsitellään kasvot, dekoltee, niskat ja pää sekä purentalihakset käyttäen erilaisia gua sha -välineitä. Tässä hoidossa käsitellään myös akupisteitä ja chakroja.

60€


ERIKOISHIERONNAT 

Ota aikaa itsestäsi huolta pitämiseen tai osta vaikka lahjaksi!

Erikoishieronnoissa nautit hieronnoista aina tunnelmallisesti valaistussa tilassa valmiiksi lämmitetyllä hoitopöydällä. Halutessasi voit kuunnella myös rentouttavaa musiikkia.Imukuppihieronta (45min)

Imukuppihieronnan avulla voidaan lievittää tehokkaasti lihaskireyksiä, poistaa kuona-aineita, hoitaa arpikudosta sekä turvotusta ja erilaisia lihasten kiputiloja. Käsittely vilkastuttaa verenkiertoa, minkä ansiosta iho tuntuu käsittelyn jälkeen rentoutuneelta ja lämpimältä.

Imukuppihieronta tapahtuu liu'uttamalla imukuppia rauhallisesti ja järjestelmällisesti rasvatulla iholla. 


 
45€


Intialainen yhdistelmähoito (75min)

Hoidossa käsitellään selkä, niska-hartiaseutu, kädet, pää ja korvat yhdistellen intialaista päähierontaa, klassista hierontaa sekä gua sha -käsittelyä.

Intialainen päähieronta on ihanaa stressinhelpostusta. Yhdistettynä klassisen hieronnan otteisiin ja tehokkaaseen gua sha -käsittelyyn hoito helpottaa hyvin myös muun muassa niska-hartiaseudun kireyksiä.

69€ 


Koko kehon gua sha -hoito (105min)

Hoidossa käsitellään koko keho käyttäen erilaisia gua sha -kampoja. Hoito sisältää myös akupisteiden aktivointia. Tämä hoito hyvin on palauttava ja rentouttava.

 85€ 


Jalat vetreiksi -yhdistelmähoito (90min)

Jalat vetreiksi yhdistelmähoito sisältää gua sha- käsittelyä, akupisteiden aktivointia, klassista hierontaa sekä tehokkaita venytyksiä.

Hoito sopii jalkojen kireyksien helpottamiseen sekä erilaisiin jalkojen kiputiloihin, issiasoireisille, levottomien jalkojen hoidoksi ja rentoutumista kaipaaville.

79€


Niska-hartia-pää -yhdistelmähoito (60min)

Tässä hoidossa käsitellään hartiaseutu, rintalihakset, niska ja kallonpohja. Hoidossa voidaan yhdistellä tarpeiden mukaan klassista hierontaa, erilaisia venytyksiä niska-hartiaseudulle, gua sha -käsittelyä, päähierontaa sekä aktivoida akupisteitä.

Kärsitkö päänsärystä, kivuista niska-hartiaseudulla, stressistä tai onko sinulla tension neck eli jännittäjäniskakyhmy tai haluatko ihan vain rennomman olon? Tämä hoito rakennetaan aina yksilöllisesti Sinun tarpeisiisi sopivaksi ja voit saada apua edellä mainittuihin vaivoihin tai tulla vain ihan rentoutumaan.

Jos kipuja ja kireyttä on paljon, suositellaan hoitojen ottamista sarjana esimerkiksi siten, että hoidot ovat 1-2 viikon välein. Tällöin suosittelemme hyödyntämään erikoishieronnan sarjakortin (3x), jolla saat 10€ alennuksen.


60 

SARJA- JA LAHJAKORTIT & MUUT PALVELUT

ERIKOISHIERONTA SARJAKORTTI (3 x 60-90min)

Erikoishieronnasta 3 x sarja (ei koske täsmähoitosarjoja)

       kokonaishinnasta -10€

Akuuttilisä varatun ajan hintaan

Mahdollisuuksien mukaan voin tarjota ajan nopeasti tarjolla olevien aikojen ulkopuolelta. Akuuttiajanvaraus soittamalla. 

                 +20€

LAHJAKORTIT

Lahjakortteja voit ostaa 10€ ylöspäin haluamallesi summille. Lahjakortti toimitetaan suoraan sähköpostiin. 

                  +10€Sarjakorttien osto onnistuu aikasi yhteydessä.

Peruutusehdot:
Muista perua varattu aika vähintään 24h ennen varattua aikaa. Myöhemmin peruutetusta ajasta veloitetaan hinnaston mukaisesti. Epidemiatilanteen vuoksi joustamme tapauskohtaisesti äkillisissä sairastumistilanteissa - kun soitat mahdollisimman ajoissa, niin siirretään aikaasi veloituksetta eteenpäin. Alle 24h sairastapauksissa hoitohinta veloitetaan mikäli aikaa ei siirretä eteenpäin peruutuksen yhteydessä. Alle 24h sairaustapauksissa ajan voi siirtää max. 2 kertaa ilman kuluja, jos olet kipeänä. Mikäli sairastapauksen vuoksi peruutettu aika siirretään ja sitten peruutetaan siirretty aika/ajat ilman pätevää syytä ajasta veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Epidemiatilanteen vuoksi olemme joutuneet tarkentamaan peruutusehtoja, koska sairausperuutuksia tulee tavallista enemmän. Otathan peruutusehdot huomioon aikaa varatessasi.

VASTA-AIHEET 

On tilanteita, jolloin on parempi välttää hierontaa. On olemassa mahdollisuus, että siitä on terveydellistä haittaa. Kaikki alla mainituista sairauksista eivät välttämättä ole esteenä hieronnalle, mutta ne täytyy ottaa huomioon hoidon toteutuksessa. Meillä tehdään alkuhaastattelu aina ennen hierontaa ja ensimmäisellä hoitokerralla täytetään esitietolomake.

KLASSINEN HIERONTA:

Akuutit tulehdukset (bursiitti tai luukalvon tulehdus), akuutit ihosairaudet, laskimotukokset, valtimokovettumatauti (ASO), aktiivinen (tulehdusvaiheessa oleva) nivelreuma, lihasreuma ja kihti, verenvuototauti (hemofilia), iskeeminen kudos, spastiset halvaukset, suurentuneet imurauhaset, tuoreet vammat, kuten avohaavat, lihasrevähdykset, ruhjevammat, luumurtumat, akuutissa vaiheessa oleva syöpä, kuume, myös flunssaisena ei suositella hierontaa, humala, krapula.

ERIKOISHIERONNAT (koskee gua sha -käsittelyä):

Irtoluomet, ihosairaudet, syöpä, muut vakavat sairaudet, verenohennuslääkkeet, sydämen tahdistin, suonikohjut (myös leikatut), kortisonilääkkeet, anemia, verenvuototauti, kuume, tulehdussairaudet, vaikea diabetes, venähdykset, tuoreet vammat, alkuraskaus, sydämen vajaatoiminta, vaikea sydänsairaus, aspiriinin säännöllinen käyttö.


© 2020 TUNTO HYVINVOINTIPALVELUT.
Nikulantie 101, 90660 OULU
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!