H I N N A S T O 

KLASSINEN HIERONTA

Tarjoan klassisen hieronnan palvelut  toistaiseksi edullisempaan opiskelijahintaan. Hinnasto päivittyy osaamiseni lisääntyessä.

Ajat ovat hoitoaikoja. Hoitoaikoihin sisältyy alkukartoitus, hieronta sekä jatkohoito-ohjeistus. Hoitosuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti Sinun toiveitasi huomioon ottaen.

Tarpeen mukaan hierontaan voidaan yhdistää myös erilaisia tehokkaita venytyksiä.

Kylmä- ja lämpöhoitojen käyttömahdollisuus on tulossa mukaan hoitoihin kevään aikana. Ne tulevat sisältymään hoitojen hintoihin.

(Kaikkiin hintoihin sisältyy alv. 24%)

Niska-hartiaseudun rentoutus (45min)

33€

Puolihieronta (esim. ylä-tai alakroppa) (60min)

36€

Laajennettu puolihieronta (90min)

49

Tehokas ja rentouttava kokohieronta (120min)

65€

Lisäpalvelu: Päähieronta + niska -extra (30min)

Saatavilla hoitoihin: niska-hartiaseudun rentoutus, puolihieronta, laajennettu puolihieronta, jalat vetreiksi- yhdistelmähoito ja koko kehon gua sha -hoito.

25€


ERIKOISHIERONNAT 

Näitä hoitokokonaisuuksia et löydä mistään muualta.
Ota aikaa itsestäsi huolta pitämiseen tai osta vaikka lahjaksi!

Erikoishieronnoissa nautit hieronnoista aina tunnelmallisesti valaistussa tilassa valmiiksi lämmitetyllä hoitopöydällä. Halutessasi voit kuunnella myös rentouttavaa musiikkia.

Intialainen yhdistelmähoito (75min)

Hoidossa käsitellään selkä, niska-hartiaseutu, kädet, pää ja korvat yhdistellen intialaista päähierontaa, klassista hierontaa sekä gua sha  -käsittelyä.

Intialainen päähieronta on ihanaa stressinhelpostusta. Yhdistettynä klassisen hieronnan otteisiin ja tehokkaaseen gua sha -käsittelyyn hoito helpottaa hyvin myös muun muassa niska-hartiaseudun kireyksiä.

60€ 


UUTUUS Koko kehon gua sha -hoito (105min)

Hoidossa käsitellään koko keho käyttäen erilaisia gua sha -kampoja. Hoito sisältää myös akupisteiden aktivointia. Tämä hoito hyvin on palauttava ja rentouttava.

 85€ 


UUTUUS Jalat vetreiksi -yhdistelmähoito (90min)

Jalat vetreiksi yhdistelmähoito sisältää gua sha- käsittelyä, akupisteiden aktivointia, klassista hierontaa sekä tehokkaita venytyksiä.

Hoito sopii jalkojen kireyksien helpottamiseen sekä erilaisiin jalkojen kiputiloihin, issiasoireisille, levottomien jalkojen hoidoksi ja rentoutumista kaipaaville.

75€


UUTUUS Niska-hartia-pää -yhdistelmähoito (60min)

Tässä hoidossa käsitellään hartiaseutu, rintalihakset, niska ja kallonpohja. Hoidossa voidaan yhdistellä tarpeiden mukaan klassista hierontaa, erilaisia venytyksiä niska-hartiaseudulle, gua sha -käsittelyä, päähierontaa sekä aktivoida akupisteitä.

Kärsitkö päänsärystä, kivuista niska-hartiaseudulla, stressistä tai onko sinulla tension neck eli jännittäjäniskakyhmy tai haluatko ihan vain rennomman olon? Tämä hoito rakennetaan aina yksilöllisesti Sinun tarpeisiisi sopivaksi ja voit saada apua edellä mainittuihin vaivoihin tai tulla vain ihan rentoutumaan.

Jos kipuja ja kireyttä on paljon, suositellaan hoitojen ottamista sarjana esimerkiksi siten, että hoidot ovat 1-2 viikon välein. Tällöin suosittelemme hyödyntämään erikoishieronnan sarjakortin (3x), jolla saat 10€ alennuksen.

50€


TOIVOTTU UUTUUS Tension neck -täsmähoitosarja       (4 x 30min)

Keskitytään hoitamaan tension neck eli jännittäjäniskakyhmyä / emännänkyhmyä. Kaikilla hoitokerroilla rentoutetaan myös hartiaseutua.

Suosittelemme käymään hoidossa 2 kertaa viikossa, eli kaikki hoidot kahden viikon sisällä. Aikaa käyttää täsmähoitosarja on kuitenkin 1kk. Hoitoväli on suunniteltu tiheäksi, jotta saat parhaimman hyödyn hoidoista. 

Hoito maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käynnin yhteydessä, ja samalla varataan sopivat ajat kaikille hoitokerroille. Ensimmäisen ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse.

125

Lisää kohdasta löydät tietoa Gua Sha- terapiasta sekä Klassisesta hieronnasta.

SARJA- JA LAHJAKORTIT & MUUT PALVELUT

SARJAKORTTI (3 x 45min)

Tehokas sarjahoito niska-hartiaseudun rentouttamiseen.

90€

SARJAKORTTI (3 x 60min) 

Puolihierontaan.

100€

SARJAKORTTI (3 x 120min)

Kokohierontaan.

185€

ERIKOISHIERONTA SARJAKORTTI (3 x 60-90min)

Erikoishieronnasta 3 x sarja (ei koske täsmähoitosarjoja)

kokonaishinnasta -10€

Akuuttilisä varatun ajan hintaan

Mahdollisuuksien mukaan voin tarjota ajan nopeasti tarjolla olevien aikojen ulkopuolelta. Akuuttiajanvaraus soittamalla. 

+20€

LAHJAKORTIT

Lahjakortteja voit ostaa 10€ ylöspäin haluamallesi summille. Lahjakortti toimitetaan suoraan sähköpostiin. 

+10€Sarjakorttien osto onnistuu aikasi yhteydessä. Sarjakorttien ja lahjakorttien voimassaoloaika on 3kk ostopäivästä. Sarjakortit maksetaan paikan päällä kokonaisuudessaan käynnin yhteydessä.

Peruutusehdot:
Muista perua varattu aika vähintään 24h ennen varattua aikaa. Myöhemmin peruutetusta ajasta veloitetaan hinnaston mukaisesti. Epidemiatilanteen vuoksi joustamme tapauskohtaisesti äkillisissä sairastumistilanteissa - kun soitat mahdollisimman ajoissa, niin siirretään aikaasi veloituksetta eteenpäin. Alle 24h sairastapauksissa hoitohinta veloitetaan mikäli aikaa ei siirretä eteenpäin peruutuksen yhteydessä. Alle 24h sairaustapauksissa ajan voi siirtää max. 2 kertaa ilman kuluja, jos olet kipeänä. Mikäli sairastapauksen vuoksi peruutettu aika siirretään ja sitten peruutetaan siirretty aika/ajat ilman pätevää syytä ajasta veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Epidemiatilanteen vuoksi olemme joutuneet tarkentamaan peruutusehtoja, koska sairausperuutuksia tulee tavallista enemmän. Otathan peruutusehdot huomioon aikaa varatessasi.

Maksuvaihtoehdot:
käteinen, MobilePay, pivo tai voit maksaa jo etukäteen ajan varatessasi ajan nettiajanvarauksen kautta.

VASTA-AIHEET 

On tilanteita, milloin on parempi välttää hierontaa. On olemassa mahdollisuus, että siitä on terveydellistä haittaa. Kaikki alla mainituista sairauksista eivät välttämättä ole esteenä hieronnalle, mutta ne täytyy ottaa huomioon hoidon toteutuksessa. Meillä tehdään alkuhaastattelu aina ennen hierontaa ja ensimmäisellä hoitokerralla täytetään esitietolomake.

KLASSINEN HIERONTA:

Akuutit tulehdukset (bursiitti tai luukalvon tulehdus), akuutit ihosairaudet, laskimotukokset, valtimokovettumatauti (ASO), aktiivinen (tulehdusvaiheessa oleva) nivelreuma, lihasreuma ja kihti, verenvuototauti (hemofilia), iskeeminen kudos, spastiset halvaukset, suurentuneet imurauhaset, tuoreet vammat, kuten avohaavat, lihasrevähdykset, ruhjevammat, luumurtumat, akuutissa vaiheessa oleva syöpä, kuume, myös flunssaisena ei suositella hierontaa, humala, krapula.

ERIKOISHIERONNAT (koskee gua sha -käsittelyä):

Irtoluomet, ihosairaudet, syöpä, muut vakavat sairaudet, verenohennuslääkkeet, sydämen tahdistin, suonikohjut (myös leikatut), kortisonilääkkeet, anemia, verenvuototauti, kuume, tulehdussairaudet, vaikea diabetes, venähdykset, tuoreet vammat, alkuraskaus, sydämen vajaatoiminta, vaikea sydänsairaus, aspiriinin säännöllinen käyttö.


VARAA HIERONTA-AIKA