T E K I J Ä

Niina Haaraniemi

Olen 30-vuotias hieronnan ammattitutkinnon opiskelija Oulusta.
Haaveissani on aina ollut oppia hieromaan vielä paremmin. 
Helpotin tuttujeni kipuja hieronnoillani jo ennen opiskeluideni alkamista, mutta halusin oppia hieromaan entistäkin paremmin - siksi aloitin hieronnan ammattitutkinnon opinnot elokuussa 2020. Hieronnan laatu onkin parantunut merkittävästi opiskelujeni myötä. Valmistun koulutetuksi hierojaksi keväällä 2021 ja siihen saakka tarjoan klassisen hieronnan palvelut edullisemmin.

Opiskelen myös Gua sha- terapiakoulutuksessa Helsingissä ja valmistun Gua sha -terapeutiksi vuoden 2021 lopulla. Kyseessä on maailman ensimmäinen Gua Sha- terapia koulutus. 

Gua Sha on yli 1000 vuotta vanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Gua sha -terapiahoitojen ja erilaisten yhdistelmähoitojen palveluvalikoima lisääntyy koulutukseni myötä. Tulen mahdollisesti tulevaisuudessa järjestämään myös gua sha -kursseja.

Olen käynyt myös intialaisen päähieronnan kurssin ja tarjoan klassisen hieronnan lisäksi myös ihanan rentouttavaa Intialaista yhdistelmähoitoa. Hoidossa yhdistyy klassisen hieronnan tehokkuus, gua sha ja intialaisen päähieronnan stressiä helpottavat otteet.

Nyt saatavilla myös UUTUUSHOIDOT Jalat vetreiksi- ja niska-hartia-pää yhdistelmähoidot sekä koko kehon gua sha -hoito.

Lämpimästi tervetuloa tehokkaisiin ja rentouttaviin hierontahoitoihin!

Haluan että Sinä saat parhaan hyödyn hierontahoidoista, joten eri hoitojen voimakkuuksia ja sisältöä voidaan muokata Sinun tarpeisiisi sopiviksi. Jokainen hierontahoito minkä teen, poikkeaa varmasti jollakin tavalla muista. Minulta saat yksillöllistä hoitoa. Teen tätä työtä sydän mukana. <3