T E K I J Ä

Niina Haaraniemi, koulutettu hieroja

Olen koulutettu hieroja. Opiskelin hierojaksi Osao:lla Oulussa.

Työnteon ohella lisäkouluttaudun tällä hetkellä Gua sha- terapiakoulutuksessa Helsingissä ja valmistun Gua sha -terapeutiksi vuoden 2021 lopulla. Kyseessä on maailman ensimmäinen Gua Sha -terapiakoulutus. 

Gua Sha on yli 1000 vuotta vanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Gua sha -terapiahoitojen ja erilaisten yhdistelmähoitojen palveluvalikoima lisääntyy koulutukseni myötä. Tulen mahdollisesti tulevaisuudessa järjestämään myös gua sha -kursseja.

Gua Sha -välineillä tehtävä hieronta käsittely sopii erittäin hyvin myös klassisen hieronnan yhteyteen. Gua Sha- välineillä tehtävä käsittely tekee hyvää mm. lihaskalvoille.

Olen käynyt myös intialaisen päähieronnan kurssin ja yhdistelen näitäkin oppeja joissakin hoidoissa.
Alasta innostuneena aloitan myös Hieronnan erikoisammattitutkinnon opinnot elokuussa 2021. Nämä opinnot tulevat varmasti syventämään osaamistani vielä paljon. 

Tapani tehdä hierontoja on luova ja yhdistelen mielelläni erilaisia tekniikoita (monipuoliset hieronta-otteet, faskia-käsittelyt, imukuppi käsittelyt, gua sha, erilaiset venytykset, mobilisoinnit, kylmä/lämpöhoidot ym...) tarpeen mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa tehokkaisiin ja rentouttaviin hierontahoitoihin!

Haluan että Sinä saat parhaan hyödyn hierontahoidoista, joten eri hoitojen voimakkuuksia ja sisältöä voidaan muokata Sinun tarpeisiisi sopiviksi. Jokainen hierontahoito minkä teen, poikkeaa varmasti jollakin tavalla muista. Minulta saat yksillöllistä hoitoa. Teen tätä työtä sydän mukana. <3

Hoitoaikasi on varattu vain sinulle. En vastaa puhelimeen hoitojen aikana ja odotustilaa ei ole käytössä, koska haluan tarjota tehokkaan hieronnan lisäksi myös tilaisuuden rauhoittumiseen.